Go Back
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 4 portionsbitar Zeta Pandoro

Kaneläpplen

  • 2 st äpplen röda, syrliga
  • 2 msk extra fin olivolja
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 dl flytande honung

Vaniljmascarpone

  • 250 g mascarpone
  • 0,5 st vaniljstång
  • 2 tsk florsocker

Instruktioner
 

  • Rosta pandorobitarna lätt i en het, torr stekpanna så att de får lite färg på båda sidor. Lägg upp en bit kaka på ett fat och toppa med kaneläpplen. Servera med en klick vaniljmascarpone.

Kaneläpplen

  • Skär äpplena i tunna klyftor. Stek dem i lite mild olivolja tills de mjuknar något. Pudra över kanel och ringla över honung.

Vaniljmascarpone

  • Lägg mascarpone i en skål och rör den mjuk med en gaffel. Skrapa ur fröna ur en halv vaniljstång med en vass kniv. Blanda ner vaniljen och florsocker i mascarponen. Rör till en jämn kräm.
Skriv ut receptet