Go Back
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 200 g vitkål strimlad
  • 2 msk majonnäs
  • 1 st salladslök
  • 1.5 paket Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Small
  • 500 g Fläskkött 20-24% fett
  • 1 msk matolja
  • 1 påse Santa Maria Spice Paste Sweet Pork Tacos
  • 1 flaska Santa Maria Peach & Chili Salsa
  • 70 g Jordnötter krossade

Instruktioner
 

  • Skölj och skär grönsaker och krossa jordnötterna.
  • Blanda den finstrimlade vitkålen med majonnäs.
  • Värm tortillabröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg de värmda bröden under en kökshandduk för varmhållning.
  • Skär köttet i tunna strimlor. Stek strimlorna i het panna med lite olja tills köttet är brynt och är genomstekt.
  • Rör ner kryddpasten i pannan och värm några sekunder och ställ åt sidan.
  • Servera köttet i de varma tortillabröden med bladspenat, vitkålssallad samt Peach & Chili Salsa. Toppa med finskivad salladslök och krossade jordnötter eller andra nötter eller frön.
  • Tips! Vi rekommenderar fläskfilé eller fläskkarré till receptet.
Skriv ut receptet