Go Back
Tillagningstid 10 minuter
Portioner 4
Magisk rödbetsdipp med dill

Ingredienser
  

  • 450 g rödbetssallad överbliven
  • 15 g dill
  • 50 g grekisk yoghurt tjock
  • olivolja generöst
  • brödpinnar efter smak
  • gurka efter smak
  • morot efter smak

Instruktioner
 

  • Blanda rödbetssallad, hälften av yoghurten, generöst med olivolja samt en nypa salt och peppar i en matberedare.
  • Kör matberedaren tills blandningen får en “dippvänlig” konsistens. Om blandningen är för tjock kan du hälla i lite vatten och mixa ytterligare.
  • Smaka av med salt och peppar och häll försiktigt ner resten av yoghurten. Häll över rödbetsdippen i en skål, ringla över lite olivolja och toppa med färsk dill. Servera med brödpinnar, gurka, morot och andra snacks.
Skriv ut receptet