Go Back
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 4 st Quorn Vegan Gourmetfiléer
  • 2 msk agavesirap
  • Olivolja

Potatispuré

  • 400 g mjölig potatis
  • 1 dl vegansk crème fraîche
  • 3 msk olivolja
  • Salt & peppar

Ärtpuré med mynta

  • 3 dl gröna ärtor
  • 1 kruka mynta färsk
  • 3 msk olivolja
  • Salt & Peppar

Örtpesto

  • 2 dl blandade färska örter
  • 1 dl cashewnötter
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 msk pressad citron
  • Salt
  • Peppar

Till servering

  • Picklad morot
  • Balsamico
  • Sriracha
  • körvel färsk

Instruktioner
 

  • Koka potatisen mjuk och pressa den i en potatispress. Tillsätt crème fraîche, olja, salt och peppar och blanda till en puré.
  • Mixa ingredienserna till ärtpurén med en stavmixer.
  • Mixa ingredienserna till örtpeston med en stavmixer.
  • Tillaga Quorn Vegan Gourmetfiléer i stekpanna med olivolja och salt på medelvärme. Tillsätt agavesirap och låt filéerna bli gyllene.
  • Skär filéerna i skivor och montera tallrikarna: dra ut örtpesto i botten. Spritsa potatispuré, ärtpuré och lägg sedan på filéerna, har du inga spritspåsar går det fint att portionera ut puréerna med sked. Lägg ut picklad morot, droppa ut balsamico och sriracha och toppa med färsk körvel.
Skriv ut receptet