Go Back
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 4 st Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
  • 4 st burgarbröd
  • 4 msk vegansk majonnäs
  • Sallad
  • Pommes frites

Vegansk Slaw

  • 1,5 msk vegansk majonnäs
  • 1,5 msk vegansk yoghurt
  • 0,5 tsk senap
  • 0,5 st citron saften
  • 2-3 dl fint skuren vitkål
  • 1 st morot skalad och strimlad
  • 0,5 st liten rödlök tunt skivad
  • Svartpeppar

Picklad rödlök

  • 200 g rödlök
  • 0,5 dl ättikssprit 12%
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten

Instruktioner
 

  • Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk coleslaw.
  • Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.
  • Tillaga pommes frites och Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på förpackningarna.
  • Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen och till sist locket. Servera med tillbehören.
Skriv ut receptet