Go Back
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 600 g färskpotatis
  • 200 g sparris grön
  • 6 st rädisor skivade
  • 0,5 st rödlök tunt skivad
  • 3 msk kapris
  • 0,5 dl körvel eller gräslök, finhackad
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 150 g Västerbottensost riven eller i små tärningar
  • salt
  • vitpeppar

Instruktioner
 

  • Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten ca 15 minuter, låt svalna. Klyfta potatisen i mindre bitar om de är stora. Dela sparrisen i 2 cm bitar. Koka upp lättsaltat vatten och blanchera sparrisen mjuk genom att lägga ner bitarna i kokande vatten ca 1 minut och sedan ner i en skål eller kastrull med iskallt vatten. Blanda alla ingredienser till potatissalladen i en stor skål, smaka av med salt och vitpeppar. Servera salladen rumsvarm.
Skriv ut receptet