Go Back

Ingredienser
  

  • Färskpotatis
  • 1 st paprika
  • 3 st rödlök
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 förp Chorizo Atado
  • 1 burk Kalamataoliver
  • 1 burk Nocellaraoliver
  • Patatas Bravas kryddmix

Instruktioner
 

  • Koka upp potatisen.
  • Strimla gul lök, vitlök och paprika, stek i gjutjärnspanna med smör och lite olja. Tillsätt 1 msk Patatas Bravas-krydda.
  • Lägg upp potatisen i en skål, häll lök och paprikablandningen över. Vänd runt försiktigt.
  • Grilla färskkorven på direkt värme tills den får fin färg, låt sedan korven grillas klart på indirekt värme. Korven skall vara genomstekt. Innertemperatur skall vara på ca. 72°C. Eftersom korven är rå när du köper den är det viktigt att den blir väl genomstekt.
  • Dela den röda löken i stora halvor, stek på dem i gjutjärnspannan med smör och olja.
  • Blanda lök och grillad Chorizo på en stor tallrik.
  • Lägg upp oliverna i en skål.
Skriv ut receptet