Go Back
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 500 gram tunnskivat kalkonbröst
  • 4 st torkade fikon
  • 2 msk torkade, osvavlade aprikoser
  • 1 dl citron, rivet skal
  • 5 st Ewalie brödmix
  • 1 st grovhackade valnötter
  • 6 st grovskurna brytbönor
  • 10 st morötter, rivna, används till dekor
  • 1 st rivna morötter
  • 2 dl chilipulver
  • 2 st påse Ewalie müslimix
  • 1 liter Ewalies Glutenfria Brödmix
  • 0,5 dl rivet äpple
  • 10 st halverade cocktailtomater
  • blåbär

Instruktioner
 

  • Börja med att i en wokpanna hetta upp oljan. Lägg i vitlök och ingefära och stek mjukt. Tillsätt det skivade kalkonbröstet och fräs tills det får en fin färg.
  • Häll i limejuicen, tillsätt resterande av grönsakerna och låt fräsa ungefär tio minuter till. Slå på kycklingbuljongen och sjud i tio minuter.
  • Lägg i persiljan och cocktailtomaterna, låt få ett hastigt uppkok och smaka av med salt och peppar.
Skriv ut receptet