Go Back
Haymarket by Scandic delar med sig av ett av sina favoritrecept för en uppiggande cold brew Ecospresso innehållandes bland annat kaffesump.

Ingredienser
  

Ecospresso

  • 3 cl Koskenkorva Organic Vodka
  • 2 cl Koskenkorva Organic Vodka kaffesumplikör
  • 7 cl Kaffesump coldbrew
  • 2 stänk The bitter truth Xocolatl

Så gör du din egen kaffesumplikör:

  • 20 cl Koskenkorva
  • 200 g Kaffesump
  • 12 cl Sockerlag smaksatt med vanilj och kardemumma

Så gör du din egen cold brew:

  • 500 g Kaffesump
  • 70 cl vatten

Instruktioner
 

Ecospresso

  • Till slut toppa med Amarula Spice-skum och flingsalt.

Kaffesumplikör

  • Låt stå i 24h, sila sedan av och häll upp i flaska.

Cold brew

  • Låt stå i 24h, rör om, och låt stå i 12h, sila av och häll över i flaska.
Skriv ut receptet