Go Back
Tillagningstid 35 minuter
Portioner 4 pers
En middag kommer fullastad med asiatiska smaker och dofter, oemotståndlig. Och extra lätt att laga med vår färdigmarinerade kycklingbröstfilé smaksatt med ingefära och koriander.

Ingredienser
  

Nudlarna

  • 1 paket Lönneberga Kycklingbröstfilé Ingefära & Koriander (á 650 g)
  • 100  Glasnudlar
  • 200 g Vitkål
  • 200 g Morot
  • 150 g Broccoli
  • 2 st Lime
  • 2 tsk Chiliflake
  • 1 msk Sesamolja
  • dl Ostronsås
  • 1 dl Hackad koriander
  • Salt

Citrusmarinerad gurka

  • ½ st Gurka
  • 2 msk Pressad citron
  • 1 msk Honung
  • Salt

Till servering

  • 4 st Limeklyftor
  • Sesamfrön

Instruktioner
 

Glasnudelsallad

  • Tillaga glasnudlarna enligt anvisningen på förpackningen. 
  • Häll av och spola i kallt vatten, låt rinna av.
  •  Hyvla eller skiva vitkålen och moroten supertunt, skär broccolin i små bitar och lägg i en skål. 
  • Finriv det yttersta skalet från limen ochpressa ut juicen på grönsakerna.
  • Blanda samtliga ingredienser till glasnudelsalladen.
  • Smaka av med salt.

Citrusmarinerad gurka

  • Skala och skiva gurkan tunt. 
  • Marinera den i citronjuice, honung och en liten nypa salt. 

Kyckling

  • Tillaga kycklingen enligt anvisningen på förpackningen.

Servering

  • Servera kycklingen med glasnudelsallad, gurka och limeklyftor.
  •  Toppa med lite sesamfrön.
Skriv ut receptet