Tillagningstid 35 minuter minuter
En middag kommer fullastad med asiatiska smaker och dofter, oemotståndlig. Och extra lätt att laga med vår färdigmarinerade kycklingbröstfilé smaksatt med ingefära och koriander.
Nudlarna 1 paket Lönneberga Kycklingbröstfilé Ingefära & Koriander (á 650 g) 100 g Glasnudlar 200 g Vitkål 200 g Morot 150 g Broccoli 2 st Lime 2 tsk Chiliflake 1 msk Sesamolja 1½ dl Ostronsås 1 dl Hackad koriander Salt Citrusmarinerad gurka ½ st Gurka 2 msk Pressad citron 1 msk Honung Salt Till servering 4 st Limeklyftor Sesamfrön
Glasnudelsallad Tillaga glasnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
Häll av och spola i kallt vatten, låt rinna av.
Hyvla eller skiva vitkålen och moroten supertunt, skär broccolin i små bitar och lägg i en skål.
Finriv det yttersta skalet från limen ochpressa ut juicen på grönsakerna.
Blanda samtliga ingredienser till glasnudelsalladen.
Smaka av med salt.
Skriv ut receptet