Go Back
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

Fajitafyllning

  • 3 st portabellosvampar
  • 50 g smör
  • 150 g morötter
  • 200 g grön sparris
  • 1 påse Santa Maria Fajita Spice Mix Original
  • 0.5 dl vatten

Tillbehör

  • 1 paket Santa Maria Tortilla Carrot Medium
  • 150 g blandsallad
  • 2 dl guacamole
  • 1 burk Santa Maria Pineapple Salsa medium 230 g
  • 0.5 st ananas

Garnering

  • solrosskott
  • koriander

Instruktioner
 

  • Börja med att steka svampen i smör i varm stekpanna tills den är fint stekt runt om.
  • Tillsätt morötterna (skalade och skurna på längden) och sparris, stek dem något mjuka.
  • Häll i kryddmix
  • Rör runt och tillsätt lite vatten.
  • Servera fyllningen tillsammans med sallat, guacamole och salsa i en morotstortilla-wrap
  • Garnera med solrosskott och koriander.
Skriv ut receptet