Go Back
Tillagningstid 30 minuter
Portioner 10 portioner
Smaksättning av hoisin, sesam och ingefära lyfter kycklingen ytterligare.

Ingredienser
  

Stekt skivad klubbfilé

  • 1000 g stekt och skivad klubbfilé
  • 10 st baguetter små
  • 200 g hoisinsås
  • 30 g sesamolja
  • 50 g ingefära riven

Picklade grönsaker

  • 400 g morot strimlad
  • 250 g böngroddar
  • 300 g strösocker
  • 300 g ättika
  • 600 g vatten
  • 15 g salt

Srirachamajonnäs

  • 300 g majonnäs
  • 50 g srirachasås
  • 20 g sesamolja

Toppings

  • 4 st jalapeño tunt skivade
  • 100 g koriander skuren
  • 150 g salladslök tunt skuren
  • 300 g gurka skivad
  • 200 g jordnötter salta, krossade

Instruktioner
 

  • Gröp ur baguetterna.
    Vispa ihop hoisin med sesamolja och riven ingefära. Blanda ihop med den med de stekta och skivade klubbfiléerna.
  • Koka upp ingredienser till pickleslag. Låt svalna. Häll över morötter och böngroddar. Låt dem ligga i lagen i några timmar.
  • Blanda ihop majonnäs och srirachasås. Fyll i spritspåse.
  • Skiva gurka, skär koriander och salladslök. Mortla jordnötter grovt. Blanda gärna gurkan snabbt med lite pickleslag.
  • Fyll baguetter med srirachamajonnäs, pickles, skivad gurka. Toppa med den hoisinmarinerade kycklingen och avsluta med koriander, salladslök, skivad jalapeño och krossade jordnötter.
Skriv ut receptet