Smaksättning av hoisin, sesam och ingefära lyfter kycklingen ytterligare.
Ingredienser
Stekt skivad klubbfilé
1000gstekt och skivad klubbfilé
10stbaguettersmå
200ghoisinsås
30gsesamolja
50gingefärariven
Picklade grönsaker
400gmorotstrimlad
250gböngroddar
300gströsocker
300gättika
600gvatten
15gsalt
Srirachamajonnäs
300gmajonnäs
50gsrirachasås
20gsesamolja
Toppings
4stjalapeñotunt skivade
100gkorianderskuren
150gsalladslöktunt skuren
300ggurkaskivad
200gjordnöttersalta, krossade
Instruktioner
Gröp ur baguetterna.Vispa ihop hoisin med sesamolja och riven ingefära. Blanda ihop med den med de stekta och skivade klubbfiléerna.
Koka upp ingredienser till pickleslag. Låt svalna. Häll över morötter och böngroddar. Låt dem ligga i lagen i några timmar.
Blanda ihop majonnäs och srirachasås. Fyll i spritspåse.
Skiva gurka, skär koriander och salladslök. Mortla jordnötter grovt. Blanda gärna gurkan snabbt med lite pickleslag.
Fyll baguetter med srirachamajonnäs, pickles, skivad gurka. Toppa med den hoisinmarinerade kycklingen och avsluta med koriander, salladslök, skivad jalapeño och krossade jordnötter.