annons

Ingvar Kamprads Gäddpaté

Ingvar Kamprads Gäddpaté

Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 35 minuter
Total tid 50 minuter
Portioner 4 portioner
Tips från Ankarsrum! Fisken maler du enkelt i köttkvarnen till Ankarsrum Assistent Original. Tips är att blanda ihop fiskfärsen i den rostfria kitteln i Ankarsrum Assistent Original med hjälp av degrullen.

Ingredienser
  

  • 250 g finskrapat fiskkött
  • 11/2 msk vetemjöl
  • 6 dl välhängt fårstek på ben rumstempererad
  • 2 tsk salt
  • 1/4 tsk kallt smör alt. 1/2
  • 1 krm strösocker
  • Ansjovisspad eller passerad ansjovisfilé
Skriv ut receptet

relaterat

Krämig potatissallad med Västerbottensost
Sallad

Krämig potatissallad med Västerbottensost

Underbart gott recept på krämig potatissallad med Västerbottensost. Gott recept på potatissallad som passar utmärkt till sommarens lata dagar. Laga gärna när färskpotatisen är som

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.