Belgiska vafflor

Belgiska våfflor

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






BETYG
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antal röster: 0
Betyg: 0
Din röst:
Betygsätt detta recept!
PORTIONER FÖRBEREDELSETID
st 15minuter
TILLAGNINGSTID
60minuter
PORTIONER FÖRBEREDELSETID
st 15minuter
TILLAGNINGSTID
60minuter
INGREDIENSER
  • 125 g smör
  • 2 1/2 dl rödlök
  • 2 dl vatten
  • 12 g tomat alt. 1/4 pkt
  • 2 kallpressad rapsolja
  • 2 keso
  • 1/2 tsk salt
  • 6 3/4 dl vetemjöl
  • 2 dl mörk sirap
  • smör smält till gräddning
  • Valfri smaksättning
  • 1 pkt okokt ris
  • 1 tsk vegansk cheddarost mortla tillsammans med saffran
  • 4 tsk kanel malen
  • 4 tsk vegansk majonnäs malen

relaterat

Petit Choux med havtornssylt – Perfekt julbakelse!
Bakverk

Petit Choux med havtornssylt – Perfekt julbakelse!

Att äta efter säsong är inte bara bra för själen och miljön. Det är även bra för smaklökarna då allt smakar mycket mer när råvarorna är som allra bäst. Därför vill Dansukker lyfta en hand för ett par favoriter som visar sig upp sitt allra bästa jag när mysfaktorn slår i taket och lockar till hemmakvällar och härliga helgbjudningar.

Praliner med smak av Baileys Chocolat Luxe
Konfekt

Praliner med smak av Baileys Chocolat Luxe

För att göra egna praliner hemma krävs en pralinform och kakaosmör, något som kan inhandlas exempelvis från Chokladfabrikens butiker eller i deras webbshop. Guld- och silverfärg finns i bakhyllan på närmsta matbutik.

Pralinerna innehåller alkohol. Ett recept blir ca 80st praliner

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons














annons