annons

Vinprovning_Winery_Hotel_Mattrende-2019

The Winery Hotel erbjuder vinutbildning



På The Winery Hotels restaurang Winery Kitchen arbetar sommelierer och kockar dagligen med att hitta de bästa smakupplevelserna. Här lagas maten till smakerna i vinet istället för tvärt om (vilket är mer vanligt). Det kräver välvässade smaklökar och har lett till en djup förståelse i skapandet av en måltid som sticker ut och, i bästa fall, blir oförglömlig. Nu har du möjligheten att lära av dem och få tillgång till spännande tips och tricks som du kan använda hemma till vardags och till fest. Ta tillfället att bli ett proffs på vin och mat i kombination.

Kursen Lär dig kombinera vin och mat innefattar provning av flertalet viner och smakportioner. Programmet utgår ifrån följande fem punkter:

• Lär känna grundsmakerna
• Vilken roll spelar tillagningen?
• Vikten av råvaran
• Hur fungerar smakstegring?
• Konsten att bygga en meny

Datum: 6:e April
Tid: 11.00 – 16.00
Pris: 2500 kr/person

En välsmakande och vinvänlig lunch med därtill utvalda viner serveras. Vi har även kortare pauser där kaffe/te serveras.
Efter avslut ca kl 17.00 sker visning av stora vinkällaren samt även hotellet i sin helhet för de som önskar.

Anmälan
Begränsat antal platser så vänta inte för länge med att boka din plats.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

relaterat

7-Elevens S-semla
Bakverk

7-Elevens S-semla med sötsyrligt

I år presenterar 7-Eleven en helt ny semla toppad med ett surt S-märke. Årets smak är en oväntad kombination och för tankarna tillbaka till 90-talet med sötsyrligt godis.

32169029-glass-of-ice-lemon-tea

Te i mocktails och cocktails

Tekompaniet besökte Sri Lanka och Dilmah School of tea för att uppleva te på plats i Ceylon-teets land. Deltagarna kom hem med en rad nya

Semla+Mattrender+2020

Sveriges bästa semlor utsedda

Stigs Konditori i Gullringen vann för tredje året i rad Arlas semmeltävling om vem som gör den bästa semlan i landet. Vinnarreceptet förblir dock en

scrabble-tiles-in-blue-ceramic-plate-2377164

Ökat intresse för vegetarisk skolmat

En stor majoritet av Sveriges kommuner arbetar medvetet med att erbjuda växtbaserade alternativ i skolmaten och intresset bland skoleleverna ökar. Klimatpåverkan är det starkaste motivet

3.Anton+Kardell+Årets+Unga+Kock+SK+Mat+Mattrender+2020

Han är Årets Unga Kock 2020

Anton Kardell från Göteborg vann tävlingen Årets Unga Kock 2020 på Stockholms Hotell & Restaurangskola. Anton går nu vidare till världsfinalen i Paris i september. Årets

Gabriel Jonsson LoRes

Mästerkock blir Lönnebergas ambassadör

Vinnaren av TV4:s program Sveriges mästerkock 2019, Gabriel Jonsson från Visby, är Lönnebergas nye ambassadör. Gabriel ska inspirera konsumenterna med recept och matlagningstips för bland

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.