Krispiga rostade grönsaker

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antal röster: 0
Betyg: 0
Din röst:
Betygsätt detta recept!
Till hösten och vintern passar honungsmarinerade rostade grönsaker perfekt till fisken, kycklingen eller köttbiten. Enkel vardagsmat som även passar till festliga middagar. Plocka din egen mix av grönsaker av det du hittar i skafferiet och i kylen.
Portioner Förberedelsetid
4personer 10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner Förberedelsetid
4personer 10 min
Tillagningstid
30 min
Ingredienser
Portioner: personer
Units:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skala potatisen och löken. Skär potatis och lök i klyftor och skär zucchini i halvmånar med ca 1 cm mellanrum, sedan skärs champinjoner i halvor på längden.
  3. Lägg alla rotsaker i en långpanna. Ringla över olja och honung. Krydda med salt, peppar och oregano. Blanda allt med en sked.
  4. Sätt in pannan mitt i ugnen 25-30 minuter. Rör om rotfrukterna efter ca. 15 min.

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i dina uppgifter. Din email kommer inte att visas. Obligatoriska uppgifter *