Ingvar Kamprads Gäddpaté

Ingvar Kamprads Gäddpaté

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






BETYG
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antal röster: 0
Betyg: 0
Din röst:
Betygsätt detta recept!
Tips från Ankarsrum! Fisken maler du enkelt i köttkvarnen till Ankarsrum Assistent Original. Tips är att blanda ihop fiskfärsen i den rostfria kitteln i Ankarsrum Assistent Original med hjälp av degrullen.
PORTIONER FÖRBEREDELSETID
portioner 15minuter
TILLAGNINGSTID
35minuter
PORTIONER FÖRBEREDELSETID
portioner 15minuter
TILLAGNINGSTID
35minuter
INGREDIENSER
  • 250 g finskrapat fiskkött
  • 11/2 msk vetemjöl
  • 6 dl välhängt fårstek på ben rumstempererad
  • 2 tsk salt
  • 1/4 tsk kallt smör alt. 1/2
  • 1 krm strösocker
  • Ansjovisspad eller passerad ansjovisfilé

relaterat

Färska vårrullar med sötstark dippsås
Asiatiskt

Färska vårrullar med sötstark dippsås

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor’s Nordic Cookery, Trädgårdstider och Lyckomaten. Tareq vann Kockarnas Kamp 2017 och har skrivit många kokböcker och håller omtyckta och uppskattade föreläsningar. Han driver restaurang Kockeriet i Malmö, Paul Taylor Lanthandel i Stockholm och Matfabriken i Maten é klar i Lund.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons














annons