Helstekt lammrostbiff med potatisgratäng

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antal röster: 0
Betyg: 0
Din röst:
Betygsätt detta recept!
Lammrostbiff har börjat styckas ut och säljas på allt fler ställen. Och vad passar till, om inte potatisgratäng? Väljer du en rostbiff med kappa steker du den med fördel med fettsidan neråt i pannan först. Fettet smälter då ner och ger ett gott fett att steka i och man behöver inte tillsätta extra smör eller olja. Skär gärna skåror i fettsidan innan du steker köttet så släpper den ifrån sig fettet lättare. Det här receptet kan du använda som grundrecept för stekning av lammrostbiff i bit.
Portioner Förberedelsetid
4portioner 20minuter
Tillagningstid
60+minuter
Portioner Förberedelsetid
4portioner 20minuter
Tillagningstid
60+minuter
Ingredienser
Portioner: portioner
Units:

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i dina uppgifter. Din email kommer inte att visas. Obligatoriska uppgifter *