Havskräftor med apelsin, tomat och chili

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antal röster: 0
Betyg: 0
Din röst:
Betygsätt detta recept!
Ett perfekt vin till fisk och skaldjur, fräscha sommarsallader, grillade fiskrätter, örtgrillade kycklingrätter, sushi eller bara njuta ett glas av med vänner och familj! med smak och toner utav, ljus Laxrosa färg. Frisk och bärig doft med inslag av fläder, hallon, smultron och apelsinskal. Torr frisk smak med toner av vinbär, hallon, smultron apelsinskal och en mycket frisk och lite örtig karaktär.
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Units:
Instruktioner
  1. Fräs vitlök och chili i olivolja i 1 minut, tillsätt vin, tomater, apelsinsaft och skal och låt vätskan koka ihop tills hälften återstår. Tillsätt basilika och smaka av med salt. Lägg ner havskräftorna och låt dem bli varma. Servera kräftorna med såsen och en bit gott bröd. För den som gillar aioli är det ett gott tillbehör.

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i dina uppgifter. Din email kommer inte att visas. Obligatoriska uppgifter *