Allt i ett höstgryta med brynt vildris & risoni samt örtmarinerad kyckling + äppelsalsa

Här kommer  ett recept av matbloggerskan Alicia Hedlund
Ni hittar hennes fina matblogg på www.aliciaskokbok.se
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antal röster: 0
Betyg: 0
Din röst:
Betygsätt detta recept!
Denna gryta bjuder på mustiga smaker från flera härliga kryddor, svamp och morötter. Tillsammans med stekt risoni och vildris som hälls rakt ner i grytan får du en matig och mättande allt-i-ett-rätt. Vid servering kombineras de mjuka smakerna med krispig äppelsalsa och en söt äppelcidersirap, vilka förhöjer upplevelsen ännu mer.
Portioner
3
Portioner
3
Ingredienser
Portioner:
Units:

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i dina uppgifter. Din email kommer inte att visas. Obligatoriska uppgifter *