mjölk

Frozen Coffee Drink

Svalka dig med en Frozen Coffee Drink!

Gary Garrens räksoppa

Gary Garrens räksoppa

Petit Choux med havtornssylt – Perfekt julbakelse!

Att äta efter säsong är inte bara bra för själen och miljön. Det är även bra för smaklökarna då allt smakar mycket mer när råvarorna är som allra bäst. Därför vill Dansukker lyfta en hand för ett par favoriter som visar sig upp sitt allra bästa jag när mysfaktorn slår i taket och lockar till hemmakvällar och härliga helgbjudningar.

Steel cut oats med stekt äpple och lönnsirap

Låt dig förföras av den här krämiga gröten med lite extra tuggmotstånd, toppad med gyllene kaneldoftande och krispiga äppelskivor.

Helstekt lammrostbiff med potatisgratäng

Lammrostbiff har börjat styckas ut och säljas på allt fler ställen. Och vad passar till, om inte potatisgratäng? Väljer du en rostbiff med kappa steker du den med fördel med fettsidan neråt i pannan först. Fettet smälter då ner och ger ett gott fett att steka i och man behöver inte tillsätta extra smör eller olja. Skär gärna skåror i fettsidan innan du steker köttet så släpper den ifrån sig fettet lättare. Det här receptet kan du använda som grundrecept för stekning av lammrostbiff i bit.

Varm choklad

Lyxig kaffeshake med saltlakrits

Ringlad saltlakritssås, glasskulor och Cold Brew med lakritssmak är några av ingredienserna i denna lyxiga kaffeshake. Lek med kreativiteten och bjud dina vänner på en lakritsupplevelse utöver det vanliga!

Cold Brew Shake Knäck Kola

Cold Brew Shake Knäck Kola

     

Påskpaj med sparris och lax

Påskpaj med sparris och lax

Nutellafudge milkshake med pretzel, vispad chokladgrädde & marshmallows

Alicias recept