Årets mest exklusiva semla?

Foto: Andy Liffner

Lagom till bakelsens stora dag, fettisdagen den 5 mars, presenteras nu årets mest exklusiva semla – Champagnesemlan. Semlan har tagits fram av Grand Hôtels egna konditor i samarbete med champagnehuset Ruinart och deras ”R” Brut som sedan årsskiftet är hotellets nya huschampagne.

 

-Vi är oerhört stolta över vårt samarbete med Grand Hôtel som harmoniserar väl med Ruinarts tidlösa premiumprofil. Som ett snart 300-årigt champagnehus är det extra spännande att tillsammans med ett snart 150-årigt hotell presentera vår egna version av ett bakverk med ännu äldre anor, säger Jennifer Bonde, Brand Manager på Moët Hennessy.

 

Den populära champagnen har länge varit en favorit i Grand Hôtels utbud och uppskattas för sin balans, fyllighet och smakfulla aromer av päron, hasselnöt och mandel. Ett superintressant koncept och vi ser fram emot att få smaka denna härlighet!

Champagnesemlan kommer att serveras i Cadierbaren på Grand Hôtel från och med måndag den 4 mars till och med söndag den 10 mars och kommer att kosta 55 sek.
Länk till Cadierbaren

 

 

Dela denna artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post